Πατέρας φοιτήτριας: «Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης μου οι αστυνομικοί! Συγκάλυψαν την καταγγελία για βιασμό!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Πατέρας φοιτήτριας: «Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης μου οι αστυνομικοί! Συγκάλυψαν την καταγγελία για βιασμό!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες καταγγελίες για την ανεξέλεγκτη δράση αστυνομικών αυτή τη φορά στη Ρόδο...

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη κατηγορεί τους αστυνομικούς της Ρόδου για συγκάλυψη στον βιασμό της.

Για συγκάλυψη στο βιασμό της κόρης του από αστυνομικούς έκανε λόγο ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο. Συγκεκριμένα τους χαρακτήρισε ηθικούς αυτουργούς που πριν από ένα χρόνο δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της για βιασμό.

Τους κατηγορεί ότι συγκάλυψαν το περιστατικό και δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο χαρακτήρισε τις αστυνομικές αρχές του νησιού «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, αφού, κατά τον ίδιο, δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της κόρης του για βιασμό, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η κόρη του είχε καταγγείλει το γεγονός μαζί με τρεις φίλες της και ο αστυνομικός με στον οποίο είχε απευθυνθεί δεν κατέγραψε ούτε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, όπως καταγγέλλει ο πατέρας της. «Είναι δυνατόν να μην παίρνει κάποια δικά μας τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε (...) Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί, αυτό να γράψετε», λέει χαρακτηριστικά.

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία, να δουν το κορίτσι και τι έγινε;» αναρωτιέται ο πατέρας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA