Εύβοια: Η «Σοφία» φεύγει, αλλά έρχεται ο «Τηλέμαχος» με χιόνια στη Χαλκίδα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Η «Σοφία» φεύγει, αλλά έρχεται ο «Τηλέμαχος» με χιόνια στη Χαλκίδα!

Σε υποχώρηση βρίσκεται η κακοκαιρία «Σοφία», η οποία δημιούργησε αρκετά προβλήματα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με ισχυρές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους...

Τα χιόνια αυτά δεν απασχόλησαν την Χαλκίδα, ωστόσο σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, αναμένεται να τα δει από το μεσημέρι της Δευτέρας (07-01-2019) μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (08-01-2019), και μάλιστα, ενδέχεται να το «στρώσει», μέσα στη πόλη, κάτι που θα εξαρτηθεί από την έκταση του υετού, καθώς η θερμοκρασία θα είναι ιδανική.

Συγκεκριμένα αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία αυτή τη φορά: «Τηλέμαχος».

Ο χιονιάς για την Χαλκίδα και τις υπόλοιπες πεδινές περιοχές της Εύβοιας έχει «κλειδώσει» από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης.

Χαρακτηριστικό της ψυχρής εισβολής είναι ότι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 2 βαθμούς στη Χαλκίδα.

Οι χιονοπτώσεις δεν θα είναι γενικευμένες αλλά θα απασχολήσουν αποκλειστικά την Εύβοια, την Αττική, την Βοιωτία και την Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία θα χιονίζει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια θα σταματήσουν τα φαινόμενα. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει το θερμόμετρο στους 16 και 17 βαθμούς αντίστοιχα, καθώς θα επικρατήσουν νοτιάδες.

Όπως θα δείτε στους χάρτες που ακολουθούν, τα στοιχεία που παρουσιάζονται για Δευτέρα και Τρίτη δεν είναι συχνά για την πόλη της Χαλκίδας. Πρόκειται για κάτι εκπληκτικό, λένε οι χιονόφιλοι:



Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA