Γκλέτσος: «Θα παραιτηθώ από δήμαρχος αν περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Γκλέτσος: «Θα παραιτηθώ από δήμαρχος αν περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών»

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του Δημάρχου Στυλίδας, αν τελικά συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ανέφερε για ακόμα μία φορά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος...

Ο δημοφιλής ηθοποιός, προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, στην οποία δηλώνει πεπεισμένος ότι ξένα κέντρα εξουσίας πιέζουν τους Έλληνες πολιτικούς να δεχτούν τη σύνθετη ονομασία. Ωστόσο, ο Α. Γκλέτσος συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του:
 
«Σαφέστατα ισχύει η δήλωσή μου ότι εάν τελικά περάσει το όνομα των Σκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία, θα παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου από το Δήμο Στυλίδας. Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι’ αυτό. Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA