Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία που είχαν απαγάγει στον Πειραιά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία που είχαν απαγάγει στον Πειραιά

Ελεύθερος ειναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, ο οποίος είχε απαχθεί από αγνώστους, προ ημερών, έξω απο το σπίτι του, στον Πειραιά...

Ο 51χρονος επιχειρηματίας φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι καλά στην υγεία του, παρά την 9ήμερη ταλαιπωρία που υπέστη στα χέρια εκείνων που τον άρπαξαν και τον κρατούσαν όμηρο.

Ο Νίκος Μαυρίκος, είχε απαχθεί στις 27/12/2018, όταν οι δράστες τον πλησίασαν ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητο του, που βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά.

Έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί, χωρίς ποτέ να γίνει γνωστό εάν υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων που τον είχαν αρπάξει με συγγενείς του ή με την Αστυνομία για την διεκδίκηση λύτρων, ενώ ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν δόθηκαν κάποια χρήματα προκειμένου ο επιχειρηματίας να απελευθερωθεί.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίες εμφανίστηκε το πρωί στην ΓΑΔΑ,. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στο σπίτι του, όπου έσπευσαν αστυνομικοί, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση και να συλλέξουν στοιχεία για τους απαγωγείς, τις κινήσεις και το κρυσφήγετο τους, ώστε να κατορθώσουν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.
 
Πληροφορίες: ANT1

Το θαύμα έγινε στον Παναγιώτη - Ραφαήλ: Το STAR για την δήλωση του πατέρα στο ΕviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη τηλεόραση του Star Channel μεταδόθηκε την Δευτέρα (29-06-2020) το ρεπορτάζ του Evia Zoom .gr με την αποκλειστική δήλωση του πατέρ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ