Ρία Αντωνίου και Χρήστος Ψωμόπουλος διασκέδασαν μαζί στον Αντώνη Ρέμο, λίγες μέρες μετά την μήνυση για «βιασμό»! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ρία Αντωνίου και Χρήστος Ψωμόπουλος διασκέδασαν μαζί στον Αντώνη Ρέμο, λίγες μέρες μετά την μήνυση για «βιασμό»! (ΦΩΤΟ)

Θα τρελάνουν τους πάντες ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου...

Πριν από δύο εβδομάδες το μοντέλο κατήγγειλε στις αρχές ότι ο σύντροφός τη βίασε, ωστόσο οι δυο τους διασκέδασαν μαζί το Σάββατο «πρώτο τραπέζι πίστα» στο Αθηνών Αρένα με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή.
 
Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος αναγνώρισε το ζευγάρι και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!». 
Ομως, στην πορεία της βραδιάς υπήρξαν σκηνές έντασης και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί. 

Ατομα από την παρέα τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ πίσω τους στέκονταν δικοί τους άνθρωποι, προκειμένου να τους προφυλάσσουν από ανεπιθύμητα «κλικ». 

Τότε, η Αντωνίου, που όλο τα βράδυ κάπνιζε σαν φουγάρο, ξεκίνησε τα νάζια προς τον επιχειρηματία για να τον ηρεμήσει, κάτι που κατάφερε, έστω προσωρινά, γιατί και μετά υπήρχαν στιγμές έντασης. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμη και όταν εκείνη σηκώθηκε, προφανώς για να πάει στην τουαλέτα, ο Χρήστος Ψωμόπουλος την ακολούθησε για να μην την αφήσει από τα μάτια του ούτε δευτερόλεπτο!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA