Θέμος Αναστασιάδης: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον θάνατο του - Πως τον αποχαιρέτησε ο Παπαδάκης! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θέμος Αναστασιάδης: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον θάνατο του - Πως τον αποχαιρέτησε ο Παπαδάκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανακοίνωση του ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη και τιμώντας τη μνήμη του θα προβάλλει στο πρόγραμμα του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές του «ΌΛΑ»...

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Θέμος υπήρξε περισσότερο από 11 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης και βασικός συντελεστής του προγράμματος του ΑΝΤ1.
Πρωτοπόρος, δημιουργικός και ευφάνταστος με τις εκπομπές του δημιούργησε μια ολόκληρη σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Υπήρξε επίσης πρωτοπόρος και στο χώρο του Τύπου. Βασικός συνεργάτης κορυφαίων εφημερίδων και εμπνευστής της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του στο «Πρώτο Θέμα». Τιμώντας τη μνήμη του ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «Όλα». 

Παράλληλα το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον φίλο του Θέμο Αναστασιάδη.

ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά η Αφροδίτη Γραμμέλη, συνεργάτιδα του δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» όταν χρειάστηκε να πει δυο λόγια για τον θάνατο του παρουσιαστή και εκδότη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA