Αυτοί κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη - Δύο άτομα δεν έχουν συλληφθεί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτοί κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη - Δύο άτομα δεν έχουν συλληφθεί! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν απο την Ασφάλεια Αττικής τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 8 αλλοδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια, σε διαφορές περιοχές της Ελλάδας...

Μεταξύ άλλων, μέλη της σπείρας εμπλέκονται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στη δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, στην Κηφισιά.

Από τα 8 μέλη της σπείρας, τρία κατηγορούνται από την Αστυνομία ως δολοφόνοι του επιχειρηματία. Εξ αυτών, τα δύο ακόμη δεν έχουν συλληφθεί.

Ο ένας εκ των τριών φερόμενων ως δολοφόνων του επιχειρηματία, είναι ο Αλβανός ELVIS GJERGJI, 30 ετών, που είχε διαφύγει στο Βέλγιο, ο οποίος έχει συλληφθεί και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.


Πρόκειται για τους:

επ.) GJERGJI (ον.) ELVIS του NDUA και της MARA που γεννήθηκε στις 25-2-1989 στην Αλβανία 

(επ.) JASCU ή KOLA ή GIERGJI (ον.) EDMOND ή ADRIAN του FRROK ή MARK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-3-1985 ή 8-3-1989 στην Αλβανία

(επ.) PEPA (ον.) GENCI ή JORGO του SHEFIT και της XHEVRIE ή XHEVA που γεννήθηκε στις 24-5-1977 στην Αλβανία

(επ.) FILOPATI (ον.) ARMANDO του GJOVALIN και της MARTINE που γεννήθηκε στις 3-6-1983 στην Αλβανία

(επ.) HINGA (ον.) GENTIAN του HEKURAN και της BUKURI που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αλβανία

(επ.) KOLA (ον.) TONIN ή ANTONI του FRROK και της MARIA που γεννήθηκε στις 2-9-1981 στην Αλβανία

(επ.) FRROKU ή FRROCU (ον.) ADRIAN του MARK και της PRENDE που γεννήθηκε στις 5-3-1975 στην Αλβανία

(επ) IORDACHE (ον) ANDREEA - DANIELA του VIOREL και της MARIA που γεννήθηκε στις 9-1-1985 στην Ρουμανία

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και για τον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης-απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών που οι παραπάνω είχαν ενοικιάσει.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195, 210-6476647 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA