Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης - Αλιβερίου: Ο έμμισθος συνεργάτης του Δήμου προπηλάκισε και τραμπούκισε γυναίκα δημοσιογράφο επειδή τραβούσε βίντεο - Η στιγμή που της ρίχνει το κινητό! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης - Αλιβερίου: Ο έμμισθος συνεργάτης του Δήμου προπηλάκισε και τραμπούκισε γυναίκα δημοσιογράφο επειδή τραβούσε βίντεο - Η στιγμή που της ρίχνει το κινητό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι χυδαίες και ατιμώρητες ενέργειες του έμμισθου Νίκου Αγγελή που τσεπώνει 1.800 ευρώ το μήνα ως ειδικός συνεργάτης στο γραφείο Τύπου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου συνεχίζονται και εκτός του προσωπικού blog που διατηρεί...

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ, Νίκος Αγγελής, κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου στα Κριεζά, προπηλάκισε και τραμπούκισε την δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, ρίχνοντας κάτω στο έδαφος και το κινητό της τηλέφωνο με το οποίο κατέγραφε το δημοτικό συμβούλιο, γιατί δήθεν έπρεπε να πάρει την άδεια του για να τραβήξει βίντεο κάτι που φυσικά δεν ισχύει ειδικά στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων οι οποίες είναι δημόσιες.

Όσες και μεγάλες διαφορές να έχει κάποιος με την συγκεκριμένη δημοσιογράφο, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι η επίθεση που δέχθηκε είναι τραμπούκικη, αλήτικη και άνανδρη, με δράστη μάλιστα έναν άνθρωπο - διορισμένο με απευθείας ανάθεση στο γραφείο Τύπου του Δήμου που πληρώνεται από τους δημότες με μισθό 1.800 ευρώ και την ίδια ώρα διατηρεί blog και αναρτά συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Για την επίθεση, η Έφη Ντίνη κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ νωρίτερα είχε ζητήσει να αναγνώσει ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου τα έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία, ο «νταής» έμμισθος ειδικός συνεργάτης αναφερόταν στο προσωπικό του blog με άκρως δυσφημιστικά δημοσιεύματα σε βάρος της, όπως ανέφερε η ίδια, τονίζοντας ότι της ανταπάντησε με εξώδικο ως εκπρόσωπος του Γραφείο Τύπου του Δήμου.

Μάλιστα για την παράνομη δράση του Νίκου Αγγελή, είχε παραιτηθεί, πριν δύο μήνες, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουραντά και γνωστός φοροτεχνικός Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος τον κατήγγειλε δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο για την αήθη συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε μέσω του blog του και στη συνέχεια παραιτήθηκε, λέγοντας στο δήμαρχο: «Πάνω απ' όλα βάζω την αξιοπρέπεια μου κύριε δήμαρχε. Εσείς δεν με προστατεύσατε, έπρεπε τον κ. Αγγελή να τον έχετε διώξει...»

Ο Θανάσης Μπουραντάς του είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ωστόσο συνεχίζει να διατηρεί τον Αγγελή ως ειδικό συνεργάτη, κάτι που ήταν η αιτία παραίτησης του Βαγγέλη Αμπελιώτη.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί την επίθεση που δέχθηκε η Έφη Ντίνη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA