Ένταση, επεισόδια και μηνύσεις στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένταση, επεισόδια και μηνύσεις στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχεια στην κόντρα δίνουν η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος και το ΠΑΜΕ έπειτα από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την πρώτη μέρα του 38ου συνεδρίου της ΟΙΥΕ με τις διαδικασίες να έχουν διακοπεί...

Η Ομοσπονδία κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κατάληψη, παρεμπόδιση εκλογικής διαδικασίας, βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς, κλοπή καρτών συνέδρων και οικονομικής ζημίας. 

«Επειδή η παραπληροφόρηση δίνει και παίρνει από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ, με στημένες καταγγελίες που οι δυνάμεις τους απεργάστηκαν και σκηνοθέτησαν, δίνουμε στη δημοσιότητα βίντεο με τους τραμπούκους αυτών των δυνάμεων να επιτίθενται σε σχολικές καθαρίστριες, να αρπάζουν και να σκίζουν τις κάρτες νομιμοποιήσεις τους», έγραφε σε ανακοίνωσή της η ΟΙΥΕ.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, κατήγγειλε «εργοδότες μαζί με τους μπράβους τους και φουσκωτούς στο συνέδριο της ΟΙΥΕ» και ανέφερε πως παρά την προσπάθεια της ΔΑΣ να γίνει συνέδριο «εξαφάνισαν τις κάρτες των αντιπροσώπων και εργοδότες- συνδικαλιστές σε κεντρική συνεννόηση με την μεγαλοεργοδοσία των supermarket, των εφοπλιστών, προσπαθούν να κάνουν ένα συνέδριο για να εκλεγούν οι ίδιοι».

Η ΔΑΣ κατήγγειλε επίσης ότι μέσα στο χώρο του συνεδρίου υπήρχαν «μπράβοι – κουμπουροφόροι, με γκλομπς και όπλα» και επισήμανε πως οι «δυνάμεις της ΔΑΣ και τα συνδικάτα που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το Ξενοδοχείο δε θα ανεχτούν αυτή τη κατάσταση».
 

Ακολούθησε η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια κάνοντας λόγο για δράση «μπράβων - ''φουσκωτών'', ανθρώπων της νύχτας που χτύπησαν εργάτες».

Ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος Ε.Ε. ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Ε.Γ. ΠΑΜΕ, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «οι δυνάμεις της ΔΑΣ έχουν καταγγείλει εδώ και αρκετούς μήνες ένα όργιο εργοδοτικής παρέμβασης μέσα στα σωματεία. Με την παρουσία σε ψηφίσαντες, σε αντιπροσώπους, στην Ομοσπονδία και στη ΓΣΕΕ δεκάδων διευθυντικών στελεχών, εργοδοτών, μελών διοικήσεων Α.Ε. που έρχονται να ψηφίσουν αντί για τους εργάτες».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA