Συνέντευξη Γιάννη Μπάκα στο EviaZoom.gr: Γιατί πραγματικά συνεργάστηκε με τον Παγώνη και τι απαντά για τα περί «κωλοτούμπας»! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Γιάννη Μπάκα στο EviaZoom.gr: Γιατί πραγματικά συνεργάστηκε με τον Παγώνη και τι απαντά για τα περί «κωλοτούμπας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε «καυτά» ερωτήματα του EviaZoom.gr που θέτουν και οι αναγνώστες μας, απάντησε ο μέχρι πρότινος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Γιάννης Μπάκας, ο οποίος αποφάσισε να συνεργαστεί στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη, έπειτα από δημόσια πρόσκληση του τελευταίου, κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σκληρή κριτική...

Ο Γιάννης Μπάκας μιλώντας στον Μιχάλη Τσοκάνη, ανέφερε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές από το προσωπικό διάλογο που είχε με τον Χρήστο Παγώνη λίγο πριν κλείσει η -μεταξύ τους- συμφωνία.

Παράλληλα απαντά και για τις κατηγορίες περί «κωλοτούμπας» που του καταλογίζεται, τόσο στον ίδιο όσο και στον Παγώνη, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου. 

«Μου είπε επί λέξη "ότι στο λεωφορείο της πολιτικής εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να παραχωρούμε τις θέσεις μας στους νεότερους" αυτό με συγκλόνισε...»

«Λάθη και παραλείψεις έχει κάνει η δημοτική αρχή και τα έχω κατακρίνει και μάλιστα αρκετά σκληρά...» 

«Δεν ενδιαφέρει η καρέκλα τον Γιάννη Μπάκα..»  

Δείτε τα όσα δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA