Θήβα: Δύο συλλήψεις για παραλαβή δέματος με ναρκωτικά σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θήβα: Δύο συλλήψεις για παραλαβή δέματος με ναρκωτικά σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών (ΦΩΤΟ)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής (08-02-2019) στη Θηβα, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 52χρονος αλλοδαπός και ένας 73χρονος Έλληνας, με τις κατηγορίες της εισαγωγής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών...

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, ταχυδρομικό δέμα που περιείχε 2 κιλά συνθετικής ναρκωτικής ουσίας, σε κρυσταλλική μορφή, με διεγερτικές ιδιότητες, εισήχθη στην Ελλάδα αεροπορικώς από χώρα του Εξωτερικού, με φερόμενο τελικό παραλήπτη άτομο στη Θήβα.
 
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, με συνεπιβάτη τον 73χρονο (ιδιοκτήτη του οχήματος), στάθμευσε σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών της ανωτέρω περιοχής, όπου ο 52χρονος αναζήτησε και παρέλαβε το δέμα.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη τόσο ο 52χρονος, κατά την έξοδο του από το κατάστημα, όσο και ο 73χρονος που τον ανέμενε στο προαναφερόμενο όχημα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA