Βρέθηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητό που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά - Είχαν καλέσει το 100 και ζητούσαν βοήθεια! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρέθηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητό που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά - Είχαν καλέσει το 100 και ζητούσαν βοήθεια! (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο όχημα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου εντοπίστηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική...

Kαι οι τέσσερις σοροί ανασύρθηκαν από το όχημα, το οποίο επίσης ανασύρθηκε από τα νερά του Γεροπόταμου. 

Τα τέσσερα πτώματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στην συνέχεια θα μεταφερθούν στο Ιατροδικαστικός Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως διαπιστώθηκε, κανένας από τους τέσσερις δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ από τις τούμπες που πήρε το αυτοκίνητο, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί το ποιος οδηγούσε και ποιος καθόταν σε ποια θέση.

Μέσα στο ΙΧ που παρασύρθηκε τη νύχτα του Σαββάτου βρίσκονταν η 29χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 28χρονος σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδελφή της Μαριλένα και η 57χρονη μητέρα της, Μαρία Χατζηπάνου.
Οι τέσσερις σοροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στην συνέχεια θα μεταφερθούν στο Ιατροδικαστικός Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.

Η 30χρονη οδηγός του οχήματος είχε καλέσει την Αστυνομία λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν συνειδητοποιήσε τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν, απευθύνοντας δραματική έκκληση προς τις Αρχές. Λίγα λεπτά αργότερα είχε καλέσει το 100 ο άνδρας της, ενημερώνοντας για την τοποθεσία τους.
Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχε γίνει η τελευταία κλήση εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας, σε δύσβατο σημείο μέσα στο Γεροπόταμο.

Τα θύματα: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA