45χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

45χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας (ΦΩΤΟ)

Ο 45χρονος Δημήτρης Τσαλής έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας την Παρασκευή, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο που βρίσκεται σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, μετά το ανάχωμα του Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη...

Την θλίψη τους εξέφρασαν ο Πρωθυπουργός, η Υπουργός και η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από το θάνατο του Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου του Ανδρέα. Ο Πυρονόμος τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 1 Μαρτίου, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. 

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1974 στη Ροδόπολη Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2001 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. 

Ήταν προέδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί 2 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πολίχνη (Μετέωρα) Θεσσαλονίκης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA