Άγριο έγκλημα στο Χαλάνδρι: Του έριξε χάπια στη πορτοκαλάδα η Γερμανίδα σύντροφος του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο έγκλημα στο Χαλάνδρι: Του έριξε χάπια στη πορτοκαλάδα η Γερμανίδα σύντροφος του!

Το …λάθος της 56χρονης Γερμανίδας εκμεταλλεύτηκαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη της... 

Την εντόπισαν σε ένα ξενοδοχείο, στο Παγκράτι, και την οδήγησαν στον 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ, μόλις βεβαιώθηκαν ότι ήταν εκείνη. Χρειάστηκαν διερμηνέα, καθώς η γυναίκα δεν μιλάει ελληνικά.

Από την αρχή μέχρι το τέλος της εξέτασής της, αρνήθηκε ότι εκείνη σκότωσε τον 64χρονο, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμα τού Χαλανδρίου, το απόγευμα της 21ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την εξιστόρησή της, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει το bloko.gr, στα μέσα Δεκεμβρίου διαπληκτίστηκαν με το σύντροφό της και μάλιστα την έσπρωξε. Του έδωσε 5-6 χάπια ηρεμιστικά με μία πορτοκαλάδα, αλλά τον άφησε για λίγο μόνο. Όταν επέστρεψε, υποψιάστηκε ότι πήρε και άλλα χάπια μαζί με αλκοόλ και έπεσε σε λήθαργο.

Αρκετές ώρες αργότερα -όπως είπε- αντιλήφθηκε ότι είχε πεθάνει, αλλά δεν ενημέρωσε τις αρχές, γιατί φοβήθηκε ότι θα την κατηγορήσουν για τη δολοφονία του. Είπε, μάλιστα, ότι τον αγαπούσε τόσο, που έμεινε δυο εβδομάδες μαζί με το πτώμα.

Παραδέχθηκε ότι τον τύλιξε με σεντόνι και ότι τον έδεσε, για την οσμή, αλλά και για να τον μετακινήσει και να εξαφανίσει το πτώμα, αλλά δεν τα κατάφερε, λόγω βάρους.

Σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών της Ασφάλειας, η 56χρονη έφυγε για τη Γερμανία αλλά επέστρεψε στη χώρα μας και προσπάθησε να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, μένοντας σε ξενοδοχεία.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ πιθανό, όταν είδε ότι ο 64χρονος δεν μπορούσε να αντιδράσει, λόγω των χαπιών, του έβαλε σακούλα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

Η ιατροδικαστής, άλλωστε, έχει εντοπίσει στο κάτω χείλος του ένα εύρημα, που μπορεί να προέρχεται από ασφυξία.

Η 56χρονη Γερμανίδα οδηγείται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA