Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Οι πρώτοι 100 του συνδυασμού «Αλλάζουμε» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Οι πρώτοι 100 του συνδυασμού «Αλλάζουμε» (ΦΩΤΟ)

Τους πρώτους 100 υποψήφιους του συνδυασμού «Αλλάζουμε» ανακοίνωσε η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδεών, Έλενα Βάκα...

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι 100 πρώτοι του συνδυασμού «Αλλάζουμε». Έτοιμοι μαζί με την υποψήφια Δήμαρχο του Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα να αλλάξουν τον Δήμο Χαλκιδέων και να τον αναδείξουν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Πρόσωπα ικανά, αποφασισμένα να δώσουν  τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο, έχοντας μοναδικό τους γνώμονα την  προάσπιση των συμφερόντων του κατοίκου της Χαλκίδας, του Ληλάντιου, της Νέας Αρτάκης, της Αυλίδας και της Ανθηδώνας.
 
Οι 100 πρώτοι του συνδυασμού «Αλλάζουμε» σηματοδοτούν την αλλαγή πορείας,  συνδυάζουν το νέο και το άφθαρτο με την εμπειρία και τη συνέπεια και αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από το ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Έλενα Βάκα.
 

Όλοι μαζί, μακριά από αναχρονιστικές τακτικές και πελατειακές σχέσεις, αλλά με ήθος, συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια θα αλλάξουμε προτεραιότητες,  νοοτροπία και ταυτότητα. 

Όλοι μαζί, με βαθιά πίστη στην ομαδική προσπάθεια και τη συνένωση δυνάμεων θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση».

(πατήστε πάνω στις εικόνες για zoom):


Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ