Γ΄ Εθνική Μπάσκετ: Δεν κατεβαίνει η Χαλκίδα στη Ρόδο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γ΄ Εθνική Μπάσκετ: Δεν κατεβαίνει η Χαλκίδα στη Ρόδο!

Η τέταρτη νίκη της Καλλιθέας στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, θα έρθει χωρίς κόπο...

Κι αυτό γιατί η ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC. παραιτήθηκε από το παιχνίδι της Κυριακής στη Ρόδο, για οικονομικούς λόγους, με δεδομένο ότι έχει ήδη υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. 

Βέβαια η ομάδα της Εύβοιας θα τιμωρηθεί φέτος αλλά και τη νέα χρονιά με αφαίρεση ενός βαθμού, ωστόσο προτίμησε να αποφύγει το ταξίδι στη Ρόδο και έτσι η Καλλιθέα παίρνει τη νίκη στα χαρτιά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική, η ροδίτικη ομάδα θα κληθεί να ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ουραγό και χωρίς νίκη Α.Ο. Δειλινού.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. για το μηδενισμό της Χαλκίδας:

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Έξω Παναγίτσας στον αγώνα ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου – ΑΕ Έξω Παναγίτσας της 17/03/2019 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου με σκορ 20-0. 

Σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το σωματείο ΑΕ Έξω Παναγίτσας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7)».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA