Ρεζιλίκι! Ο ΑΟ Χαλκίς δεν ταξίδεψε στη Σαντορίνη για να αγωνιστεί - Και με τα δύο πόδια στα τοπικά πρωταθλήματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ρεζιλίκι! Ο ΑΟ Χαλκίς δεν ταξίδεψε στη Σαντορίνη για να αγωνιστεί - Και με τα δύο πόδια στα τοπικά πρωταθλήματα!

«Μετά βαΐων και κλάδων» παρουσιάστηκε η νέα Διοίκηση της Ειρήνης Αϊνδιλή που ανέλαβε πρόεδρος στον ΑΟ Χαλκίς, αλλά η πραγματικότητα γρήγορα τους διέψευσε...

Στις φωτογραφίες του sportcyclades.gr βλέπουμε τους διαιτητές και τους παίκτες του Πανθηραϊκού στο γήπεδο της Σαντορίνης να περιμένουν την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς στον αγωνιστικό χώρο που δεν πήγε ωστόσο ποτέ.

Μόλις πέρασε ο απαιτούμενος χρόνος, το φύλλο αγώνα έκλεισε και αναμένεται να πάρει τη νίκη στα χαρτιά ο Πανθηραϊκός.

Η Διοίκηση της Ειρήνης Αϊνδιλή αποφάσισε να μην ταξιδέψει ο ΑΟ Χαλκίς στη Σαντορίνη γιατί όπως λέει, υπήρχε απαγορευτικό από το Λιμάνι του Πειραιά προς Κυκλάδες.

Το ταξίδι μπορούσε όμως να γίνει αεροπορικώς και προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, καθώς η Διοίκηση της Ειρήνης Αϊνδιλή λίγες ώρες πριν είχε ευχαριστήσει σε ανακοίνωση της τον Χρήστο Παγώνη επειδή τους έδωσε χρήματα για το ταξίδι που δεν έγινε ποτέ.

Η ανακοίνωση έλεγε: «ΤΟ Δ.Σ του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ευχαριστεί προσωπικά τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Παγώνη για την οικονομική στήριξη προς το σωματείο μας ώστε να ταξιδέψει η ομάδα μας στην Σαντορίνη».

Μα είναι δυνατόν να μην έχει χρήματα για το ταξίδι μία διοίκηση; Και τότε γιατί ανέλαβε πρόεδρος η Ειρήνη Αϊνδιλή; Για το θεαθήναι;

Τελικά κάτι ήξερε ο Αυλωνίτης που παραιτήθηκε πριν το παιχνίδι...

Την ίδια ώρα ο Χαραυγιακός, που κέρδισε 0-1 τον Ηλυσιακό, είναι στο +4 από τον ΑΟ Χαλκίς που βρίσκεται με τα δύο πόδια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA