Σύλληψη 90χρονης με δαχτυλικά αποτυπώματα: Ολόκληρο το Βίντεο της ντροπής στο αστυνομικό τμήμα - Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ μετά τον σάλο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Σύλληψη 90χρονης με δαχτυλικά αποτυπώματα: Ολόκληρο το Βίντεο της ντροπής στο αστυνομικό τμήμα - Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ μετά τον σάλο!

Για γέλια και για κλάματα...

Οργή και αποτροπιασμό στη κοινή γνώμη προκαλεί η αντιμετώπιση που έτυχε εντός του αστυνομικού τμήματος η 90χρονη γυναίκα που συνελήφθη επειδή πουλούσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς της Θεσσαλονίκης, μάλλινες παντόφλες (τερλίκια).

Οι αστυνομικοί πήραν και αποτυπώματα από την 90χρονη. Μετά από ώρες, τα μεσάνυχτα, την άφησαν τελικά ελεύθερη, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες.

Όπως φαίνεται από το Βίντεο, ο αστυνομικός, κατά την διάρκεια της διαδικασίας των αποτυπωμάτων, μιλούσε με ιδιαίτερα έντονο ύφος και επιδεικτικά στην υπερήλικη για μην κουνάει τα δάχτυλά της, «πες της να μην κουνάει τα δάχτυλά της, δεν θα το πω δέκα φορές» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός προς την κόρη της 90χρονης.
 

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη σύλληψη 

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε εντολή στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η προσαγωγή και η σύλληψη της υπερήλικης γυναίκας, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίησή του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA