Χαλκίδα: Ανακοπή η αιτία θανάτου του 33χρονου Ιάσωνα Φωτόπουλου; - Μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν οι γιατροί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ανακοπή η αιτία θανάτου του 33χρονου Ιάσωνα Φωτόπουλου; - Μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν οι γιατροί! (ΦΩΤΟ)

Νέες πληροφορίες για τον άδικο χαμό του Ιάσωνα Φωτόπουλου...

Με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επί μία ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο Χαλκιδέο οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκίδας ωστόσο οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες.

 

Από την ιατροδικαστική διαδικασία της νεκροτομής αναμένουν οι οικείοι του 33χρονου Ιάσωνα Φωτόπουλου, απαντήσεις για τον αδόκητο και αιφνίδιο θάνατό του το βράδυ της Παρασκευής (01-03-2019).

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr από την πρώτη στιγμή (δείτε ΕΔΩ), ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε μελανιασμένο και με επίμονο βήχα για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου δυστυχώς κατέληξε.

Ο άτυχος Ιάσωνας Φωτόπουλος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη πόλη της Χαλκίδας καθώς εργαζόταν για αρκετά χρόνια στο «Net Food Cafe» της οδού Φαρμακίδου, ενώ τελευταία ήταν υπάλληλος στο κατάστημα «Μιτάφης».
Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (04-03-2019) στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας, παρουσία πλήθους κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ - 1η ενημέρωση 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA