Χαλκίδα: Το προεκλογικό σόου του Καθαροσπόρη στο Καρναβάλι - Έξυπνη αλλά όχι αποτελεσματική κίνηση! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Το προεκλογικό σόου του Καθαροσπόρη στο Καρναβάλι - Έξυπνη αλλά όχι αποτελεσματική κίνηση! (ΦΩΤΟ)

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Λύση Τώρα» του Βασίλη Καθαροσπόρη, φορώντας στολές εργασίας, προστατευτικά κράνη και κρατώντας πλακάτ, παρουσία παιδιών, διαδήλωσαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς στο καρναβάλι της Χαλκίδας...

Ομολογουμένως πρόκειται για μία έξυπνη ενέργεια που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους, αλλά θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία αν ο επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης ήταν κάποιο πρόσωπο που δεν είχε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν του Δήμου Χαλκιδέων.

Ορισμένα από τα πλακάτ ανέγραφαν: «Λύση Τώρα στο Φωτισμό, στα Αδέσποτα και στις Λακούβες...».
Βλέποντας λοιπόν αυτά τα μηνύματα, αναρωτιέται κανείς γιατί δεν τα έφτιαξε όλα αυτά ο Β. Καθαροσπόρης επί της πολύχρονης παρουσίας του, αλλά και επί της πρόσφατης 4χρονης θητείας του ως Αναπληρωτής Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Μάλιστα παράλληλα ήταν και επί χρόνια Αντιδήμαρχος Έργων, ήταν  δηλαδή ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τις ατελείωτες λακούβες στους δρόμους που δηλώνει τώρα ότι θα κλείσει.

Κατά την γνώμη μας, λοιπόν, όπως και αρκετών άλλων, πρόκειται για μία έξυπνη ενέργεια των υποψηφίων του αλλά όχι μία αποτελεσματική κίνηση, αφού τα παραπάνω ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και έχουν περισσότερη ισχύ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA