Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση για τις φωτογραφίες: Παραμένει στη θέση της η γραμματέας του Υφυπουργού Μπόλαρη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση για τις φωτογραφίες: Παραμένει στη θέση της η γραμματέας του Υφυπουργού Μπόλαρη! (ΦΩΤΟ)

Η Θωμαρίτα Καλδάρα παραιτήθηκε από το γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, καθώς τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media είχαν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα και για την ίδια και για τον Υφυπουργό...

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε ως γραμματέας από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, υπέβαλε την παραίτησή της για να επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Νews24/7, ο Υφυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της.
Η Θ. Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του Μ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA