Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία - Αναζητείται και ο αδελφός του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία - Αναζητείται και ο αδελφός του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για έναν 31χρονο Βούλγαρο, που θεωρείται ο εκτελεστής και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα Αττικής...

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ο 33χρονος αδελφός του.

Ο 31χρονος Βούλγαρος έπεσε στα χέρια του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής την Τρίτη (02-04-2019), όταν τον συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο - ντοκουμέντο από την δολοφονία του Μακρή. 

Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο δικαστήριο, καθώς του καταλογίζονται, πέρα από το βασικό αδίκημα, τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 31χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγώ μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις», σημείωσε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν.

Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχου Γεώργιου Κανέλλου:

«Μετά από ενδελεχή και πολύμηνη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, το οποίο είχε συγκροτήσει ειδική προανακριτική ομάδα για την εξακρίβωση του κινήτρου της ανθρωποκτονίας, των συνθηκών τέλεσης και την ανακάλυψη των δραστών, επετεύχθη η εξιχνίαση της υπόθεσης.
 
Δράστες είναι δύο αλλοδαποί, αδέλφια, ηλικίας 31 και 33 ετών.

Μετά από αναζητήσεις, ο 31χρονος εντοπίσθηκε απογευματινές ώρες της 2-4-2019, εντός οχήματος στην περιοχή της Γλυφάδας. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και κατά την προσπάθεια διαφυγής του, εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα, ενώ και κατά την προσπάθεια δέσμευσής του αντιστάθηκε σθεναρά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη συνεχίζονται».  


ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA