Γιάννης Μπάκας στο EviaZoom.gr: «Αρνούμαστε να υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών στο Δήμο Χαλκιδέων» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιάννης Μπάκας στο EviaZoom.gr: «Αρνούμαστε να υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών στο Δήμο Χαλκιδέων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή και την διεξαγωγή του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου του Δήμου Χαλκιδέων, ο συνεπικεφαλής του συνδυασμού «Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη - Όμορφη Πόλη», Γιάννης Μπάκας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο EviaZoom.gr:

«Ήμασταν σήμερα όλοι εδώ για να επεξεργαστούμε, να εμπλουτίσουμε και να εξειδικεύσουμε την αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου Χαλκιδέων για την πόλη του αύριο για τον δήμο με πυξίδα στραμμένη στο μέλλον. Το περιβάλλον που ζούμε και η εποχή με την οικονομία της χώρας η οποία είναι τσακισμένη από την υπερχρέωση και γονατισμένη από τη λιτότητα, δεν ευνοούν συνήθως τέτοια πλαίσια. Ένας δρομέας που έχει πέσει κατά γης δεν μπορεί να τρέξει αμέσως μία κούρσα 100 μέτρων. Όμως αυτή η πόλη έχει καρδιά πρωταθλητή, πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου και πιστεύουμε στους ανθρώπους της. 

Σχεδιάζουμε μία νέα οικονομία στη γνώση, στις δεξιότητες, στο τουριστικό απόθεμα, στην καινοτομία, στην τοπική επιχειρηματικότητα. Θέλουμε μία δίκαιη ανάπτυξη που να αποφεύγει τους κοινωνικούς αποκλεισμούς. Αρνούμαστε τις περιοχές δύο ταχυτήτων και τους πολίτες δύο κατηγοριών. 

Θέλουμε με το συνέδριο να αποκτήσουμε μία καθαρή εικόνα για τον αναξιοποίητο και ανεκμετάλλευτο πλούτο που υπάρχει σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Από την Ανθηδόνα μέχρι την Αυλίδα και από το Ληλάντιο μέχρι την Αρτάκη. Ώστε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μέσα από μία συνεκτική πολιτική να επιστρέψουν πολλαπλασιαστικά στον τόπο.

Σκοπός μας με τον Χρήστο τον Παγώνη είναι η διαμόρφωση μιας αναπτυξιακής, παραγωγικής στρατηγικής που θα απαντά στις ανάγκες κάθε ενότητας σε μία αντεπίθεση που ήδη έχει αρχίσει».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA