Κάτοικος Δοκού στο EviaZoom.gr: «Καταστράφηκε το σπίτι και μένουμε ακόμα σε ξενοδοχείο! Μας άφησαν και νηστικούς...!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κάτοικος Δοκού στο EviaZoom.gr: «Καταστράφηκε το σπίτι και μένουμε ακόμα σε ξενοδοχείο! Μας άφησαν και νηστικούς...!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 1,5 μήνας έχει περάσει από τις καταστροφές που προκάλεσε το πλημμυρικό φαινόμενο από όμβρια ύδατα στο Δοκό και στις γύρω περιοχές, ωστόσο όπως θα δείτε τα προβλήματα παραμένουν... 

Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά, κάτοικος που άφησε το κατεστραμμένο σπίτι του στο Δοκό και διαμένει όλο αυτόν τον καιρό μαζί με την οικογένεια του στο ξενοδοχείο «Παλίρροια». 

Σε δηλώσεις του που έγιναν την Μεγάλη Δευτέρα (22-04-2019), καταγγέλλει επίσης ότι τους άφησαν νηστικούς στο ξενοδοχείο με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχε μάγειρας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα του EviaZoom.gr: 

«Τίποτα δεν έχει γίνει τίποτα. Έγινε αυτοψία σήμερα στο σπίτι μου, ήρθε ο Αντιδήμαρχος ο κ. Μάνος στο σπίτι μου με δύο κυρίες, μία μηχανικό και μία δεν ξέρω από που ήταν, είδαν το σπίτι, είδαν την καταστροφή, είδαν ότι είναι τα πάντα μέσα διαλυμένα και το μόνο που μου είπαν είναι "εντάξει αφήστε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά για να ξεβρωμίσει και να φύγει η υγρασία..." Εγώ μένω στο "Παλίρροια" στο οποίο σήμερα μας άφησαν και νηστικούς γιατί λέει δεν έχουν μάγειρα. Εδώ μας καλύπτει ο Δήμος ύπνο και φαγητό και ήρθαμε σήμερα να φάμε στο "Παλίρροια" και μας λένε φύγετε να πάτε να βρείτε φαγητό δεν υπάρχει, αν θέλετε να φάτε πίτσα. Λες και είμαστε Τούρκοι, εμείς νηστεύουμε δεν τρώμε πίτσα, εμείς θέλουμε κάτι νηστίσιμο. Το σπίτι μου έχει υποστεί καταστροφή. 

Δεν θέλω τίποτα, ούτε απαιτώ τίποτα γιατί δεν πρόκειται να μου δώσουν τίποτα. Να φτιάξουν το έργο που κωλυσιεργούν 2 μήνες τώρα, έχουν απλώσει μερικές σωλήνες στο δρόμο μεγάλου διαμέτρου ότι και καλά θα γίνει το έργο, το οποίο δεν πρόκειται να γίνει είμαι σίγουρος γιαυτό. Αυτό το έργο θέλω να γίνει. Και ούτε το βράδυ θα΄ χει φαγητό, τώρα πρέπει να ψάξω να βρω φαγητό με την οικογένεια μου με τα παιδιά μου, βλέπετε περιμένει η οικογένεια μου στο δρόμο να πάμε να βρούμε φαγητό να φάμε...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA