Νέες διακοπές νερού στη Χαλκίδα - Διαβάστε αναλυτικά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες διακοπές νερού στη Χαλκίδα - Διαβάστε αναλυτικά!

Η ΔΕΥΑΧ με νέα ανακοίνωση της τονίζει:

«Στα πλαίσια των έγκαιρων και συντονισμένων ενεργειών μας για την αποτροπή του κινδύνου μακροχρόνιας διακοπής λειτουργίας του Υδραγωγείου στην Παραλίμνη λόγω της αλματωδώς ανυψούμενης στάθμης της λίμνης, αύριο ολοκληρώνονται οι ενέργειες της ΔΕΔΔΗΕ με την μεταφορά της γραμμής ηλεκτροδότησης του Υ/Σ μας σε άλλη όδευση εκτός της λίμνης.

Δια τούτο είναι απαραίτητη η διακοπή της παροχής ρεύματος στο Υδραγωγείο μας την Μ. Πέμπτη 25.04.2019 και μεταξύ των ωρών 7:30 έως 14:00.

Οι περιοχές που τροφοδοτούνται από το Υδραγωγείο και αναμένεται να επηρεαστούν εκτείνονται από την Δροσιά και την Κάνηθο, με πιθανότητα διακοπής και στην υψηλή ζώνη Χαλκίδας ανάλογα με τις καταναλώσεις.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την τελευταία αυτή όχληση, βεβαιώνοντας σας ότι και οι δύο Υπηρεσίες θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίσπευση του απαιτούμενου χρόνου διακοπής ρεύματος και την εναλλακτική υδροδότηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού δημοτών.

Παρακαλούμε όλους τους καταναλωτές για λελογισμένη κατανάλωση νερού την ημέρα αυτή, προκειμένου να επαρκέσουν για όσο το δυνατό περισσότερο τα αποθέματα νερού στις δεξαμενές μας και να ελαχιστοποιηθεί το διάστημα που θα επηρεαστούν».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA