Ουρλιαχτά σε Ζωολογικό Πάρκο - Πήγε να χαϊδέψει το λιοντάρι και ...το μετάνιωσε! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ουρλιαχτά σε Ζωολογικό Πάρκο - Πήγε να χαϊδέψει το λιοντάρι και ...το μετάνιωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό συνέβη σε Ζωολογικό πάρκο στη Νότια Αφρική - Ο 55χρονος Πήτερ Νόρτσε, πήγε με τη σύζυγο του να επισκεφτούν το πάρκο και να δουν για λίγο από κοντά τα άγρια ζώα....
 
Κάποια στιγμή πίσω από τους φράχτες ο Πήτερ είδε ένα ζευγάρι λιονταριών. Τα πλησίασε με προσοχή και εκείνα δεν κουνήθηκαν. Πλησίασε και άλλο. Και άλλο μέχρι που έφτασε το ένα λιονταρι. Άπλωσε το χέρι του και άρχισε να το χαΐδεύει σαν να χαΐδεύει κάποιο γατάκι. 

Το λιοντάρι ανταποκρίνοταν στα χάδια του. Τότε εμφανίσθηκε το δεύτερο λιοντάρι, το οποίο μάλιστα είναι και σπάνιο γιατί πρόκειται για λιοντάρι – αλμπίνο. Το ολόλευκο σαν το χιόνι λιοντάρι πλησιάζει τον Πήτερ για να το χαιδέψει. Ο ανυποψίαστος άνδρας απλώνει το χέρι του και εκείνη της στιγμή το λευκό λιοντάρι τον γραπώνει και με ευκολία τον σέρνει προς το μέρος του. Ο Πήτερ πέφτει επάνω στον φράχτη. Η γυναίκα του μόλις αντιλαμβάνεται το περιστατικό, αρχίζει να ουρλιάζει και να φωνάζει προς βοήθεια.

Το λιοντάρι δεν αφήνει τον σύζυγο της ο οποίος τελικά με μια ξαφνική κίνηση καταφέρνει να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει και μόλυνση στο αίμα από τα σάλια του λιονταριού.


Τελικά διέφυγε τον κίνδυνο αλλά οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για το χέρι του το οποίο λένε πως έχει πιθανότητες 25%-50% να καταφέρει να το κρατήσει και να μην χρειαστεί να το ακρωτηριάσουν.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA