Σαϊτα σκότωσε ιδιοκτήτη ειδησεογραφικού site εν ώρα ρεπορτάζ στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας - Κατέγραψε το θάνατό του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σαϊτα σκότωσε ιδιοκτήτη ειδησεογραφικού site εν ώρα ρεπορτάζ στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας - Κατέγραψε το θάνατό του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό περιστατικό την Κυριακή του Πάσχα κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου στη Καλαμάτα, με θύμα τον 53χρονο Κώστα Θεοδωρακάκη που διατηρούσε το ειδησεογραφικό site «Messinia News» ενώ ήταν και ιδιοκτήτητης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός»... 

Ο 53χρονος κάλυπτε το έθιμο καταγράφοντας το με live video στο facebook όταν εκτοξεύτηκε πάνω του μία μοιραία σαΐτα που του στέρησε την ζωή.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.
Πάντως ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι δεν πρόκειται να απαγορευτεί ο σαϊτοπόλεμος καθώς θα ξεσπάσουν αντιδράσεις, όπως λέει.

Δείτε στο Βίντεο την στιγμή που «καρφώθηκε» η σαϊτα στον 53χρονο από την live μετάδοση μέσω Facebook που έκανε ο ίδιος:

Δείτε την τραγική στιγμή στο 18:50: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA