«Σπιτικό Έδεσμα» στη Χαλκίδα: Άνοιξε τις «πύλες» του το νέο εστιατόριο - ψητοπωλείο της πόλης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σπιτικό Έδεσμα» στη Χαλκίδα: Άνοιξε τις «πύλες» του το νέο εστιατόριο - ψητοπωλείο της πόλης! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο εστιατόριο - ψητοπωλείο «Σπιτικό Έδεσμα», που έχει φανατικούς πελάτες με δύο καταστήματα στην Αττική, άνοιξε τις «πύλες» του επίσημα πριν λίγες μέρες και στη πόλη της Χαλκίδας... 

Από τις πρώτες μέρες κιόλας δεσπόζει στη παραλία της Χαλκίδας (Βουδούρη 18, πρώην Στρογγυλό cafe) καθώς εντυπωσιάζει με την κατασκευή και την λεπτομερή διακόσμηση του. Αυτό όμως που θα λατρέψουν οι πελάτες είναι το εκλεκτό φαγητό που προσφέρει η επιχείρηση, εγνωσμένης αξίας και ποιότητας. 
Μεσογειακή κουζίνα, σπιτικά - μαγειρευτά πιάτα και κρεατικά, όπως σουβλάκια, κοντοσούβλι χοιρινό, κ.α., σε μεγάλες χορταστικές μερίδες και λογικές τιμές. 
Μάλιστα όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 22210 77992 και 22210 77804, από τις 12:00 το μεσημέρι εως τη 1:00 τα μεσάνυχτα. 
Στο ΒΙΝΤΕΟ θα δείτε μερικές από τις σπεσιαλιτέ, τις οποίες παρουσιάζει στη κάμερα του EviaZoom.gr ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Θέμης Πολλάλης.
Παράλληλα, σε λίγες μέρες θα ανοίξει και το «Σπιτικό Έδεσμα - STEAKHOUSE» ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο.

Ακολουθούν περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ (HD):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA