Χαλκίδα: Θρίλερ με γνωστό λογιστή! «Στούκαρε» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σηκώθηκε έφυγε και μετά κατέληξε σε διαχωριστική νησίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θρίλερ με γνωστό λογιστή! «Στούκαρε» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σηκώθηκε έφυγε και μετά κατέληξε σε διαχωριστική νησίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (26-04-2019) στη πόλη της Χαλκίδας με πρωταγωνιστή τον γνωστό Χαλκιδέο λογιστή - οικονομολόγο Ηλία Τζοβλά, ο οποίος προκάλεσε διπλό τροχαίο μέσα σε λίγη ώρα - Αποκλειστικές δηλώσεις με Εικόνες και Βίντεο... 

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει ως εξής.

Αρχικά κατευθυνόμενος με το αυτοκίνητο του στη Παλαιά Γέφυρα προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν δίπλα στη πιάτσα των ταξί. Ο θόρυβος από την πρόσκρουση ήταν τόσο έντονος που βγήκε αρκετός κόσμος έξω από τα παρακείμενα καταστήματα. 
Ο λογιστής μόλις έχει βγει από το όχημα μετά το τροχαίο...
Μπροστά σε παρευρισκομένους ο γνωστός λογιστής βγήκε έξω από το αυτοκίνητο του και αφού κοντοστάθηκε για λίγο, στη συνέχεια μπήκε στο χτυπημένο όχημα του και αποχώρησε, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο τα στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας όπου πήραν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.
Η αποχώρηση του γνωστού λογιστή από την Παλαιά Γέφυρα και η παρουσία των λιμενικών μετά από λίγο στο σημείο...
Με την κίνηση του αυτή ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά με τον γνωστό λογιστή, ο οποίος έπειτα κατευθύνθηκε στην οδό 28ης Οκτωβρίου όπου έπεσε με το αυτοκίνητο στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο η Τροχαία Χαλκίδας και στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, τα οποία είχαν διασταυρώσει με καταθέσεις τα στοιχεία του οχήματος που είχε εμπλακεί στο πρώτο τροχαίο.

Ο Ηλίας Τζοβλάς λιποθύμησε μόλις βγήκε από το ΙΧ, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές και ακολούθως μόλις συνήλθε είπε ότι δεν θυμάται τίποτα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας τονίζοντας ότι δεν ένιωθε καλά εδώ και αρκετή ώρα, πριν δηλαδή προκληθούν και τα δύο τροχαία.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση δεν υπήρχε καμία σύλληψη, ενώ το EviaZoom.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Τζοβλά για να μας πει περισσότερα πράγματα για την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «iRepair» , Γιώργος Γεωργίτσης, ο οποίος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας στη δεύτερο «μπαμ» επί της 28ης Οκτωβρίου.
Ο Γιώργος Γεωργίτσης δείχνει το σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο του γνωστού λογιστή...

«Ξαφνικά ακούσαμε ένα μπαμ.. Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος σε ηλικία. Του έφυγε το αμάξι, και προσπάθησε να φύγει. Προσπάθησε να σπρώξει το αυτοκίνητο ήταν ζαλισμένος και σωριάστηκε κάτω. Ευτυχώς τον πιάσανε, είχε μαζευτεί κόσμος. Το ατύχημα δεν το θυμόταν. Το αμάξι έγινε σμπαράλια, το πήρε η οδική. Ήρθε το ασθενοφόρο τον πήρε, μετά ήρθε και η αστυνομία, κλείσανε το δρόμο, ήρθαν και διασώστες...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA