Ανακοίνωση διάψευσης σχετικά με τις δηλώσεις υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Καθαροσπόρη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανακοίνωση διάψευσης σχετικά με τις δηλώσεις υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Καθαροσπόρη

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πάρκου Φιλοζωϊκής Συνείδησης που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Με αφορμή τις προεκλογικές δηλώσεις υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Χαλκιδέων, του συνδυασμού "Λύση Τώρα" , περί πρόθεσης δημιουργίας, με τους όμορους δήμους Χαλκίδας, Θήβας, Τανάγρας και Ερέτριας, διαδημοτικού κέντρου Φιλοζωικής Συνείδησης”,

Επισημαίνουμε ως Δ.Σ. του Πάρκου τα εξής:
 
"Πάρκο Φιλοζωικής Συνείδησης” ιδρύθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2018 ως εταιρική μορφή ΚοινΣεπ με αριθμό βεβαίωσης 54489/1401 στην Ερέτρια και βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησής.
 
Αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία δημοτών της Ερέτριας και του Φιλοζωικού Σωματείου Ερέτριας ΄΄ Ο ΑΡΓΟΣ ΄΄ και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Ο.).

Σκοπός της δημιουργίας του είναι η αφύπνιση της φιλοζωικής συνείδησης των κατοίκων της ευρείας περιοχής, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων στα θέματα ευζωίας των ζώων συντροφιάς, καθώς και παρεμβατικές δράσεις για την προστασία τους.

Δηλώνουμε τέλος ότι η αναφορά του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου καμία σχέση δεν έχει με την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας (ΚοινΣεπ) Πάρκο
Φιλοζωϊκής Συνείδησης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA