Γιώργος Πατσιούρας: «Είμαστε ενωμένοι στο συνδυασμό και ο Γκλέτσος στηρίζεται από όλο τον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιώργος Πατσιούρας: «Είμαστε ενωμένοι στο συνδυασμό και ο Γκλέτσος στηρίζεται από όλο τον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στο EviaZoom.gr ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γκλέτσου, Γιώργος Πατσιούρας... 

Ο επιχειρηματίας (εργολάβος οικοδομών) από τη Λίμνη βρέθηκε στη Χαλκίδα την Παρασκευή (17-05-2019) και αναφέρθηκε επίσης στο θέμα με την διαφημιστική πινακίδα που κατέβασε ο ίδιος, όπως είπε, από τη περιοχή της Λιανής Άμμου, καθώς έληξε ο καθορισμένος χρόνος προβολής. 

«Η ταμπέλα ήταν ένας προεκλογικός αγώνας που κάνουν όλοι, πιστεύω, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, και βάση την προβολή τους, έπρεπε και εμείς να προβάλουμε τον εαυτό μας. Τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω. Έπρεπε να την κατεβάσω γιατί από την στιγμή που πρόβαλα τον εαυτό μου ήταν πάρα πολύ καλό και για δημοσιότητα δικιά μας και απήχηση και για τον συνδυασμό μας. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μέσα στο συνδυασμό, είμαστε όλοι ενωμένοι, αγαπημένοι, έχουμε ένα πολύ καλό αρχηγό που στηρίζεται από όλο τον κόσμο. 

Πάμε καλά, πάμε δυνατά, όλος ο κόσμος μας αγαπάει, τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε γιατί είναι μαζί μας. Είμαστε ενωμένοι. Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει την διαφορά και εμείς όλοι θα τον βοηθήσουμε».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA