Παγώνης: «Ποιο είναι το πρόγραμμα σας κυρία Βάκα;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παγώνης: «Ποιο είναι το πρόγραμμα σας κυρία Βάκα;»

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Χρήστου Παγώνη:

«Σε αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο μιλήσαμε στους συμπολίτες μας ξεκάθαρα, με κάθε δυνατό τρόπο για τα έργα και τις δράσεις που κάναμε στη θητεία μας και κυρίως για όλα εκείνα που σκοπεύουμε στην επόμενη περίοδο να υλοποιήσουμε.

Μιλήσαμε συγκεκριμένα, χωρίς γενικότητες, χωρίς ανακολουθίες, χωρίς μεγαλοστομίες κενές περιεχομένου. Έχουμε εξασφαλίσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ για έργα που πραγματικά αλλάζουν το Δήμο μας από άκρη σε άκρη. Όλα όσα καταγράψαμε στο πρόγραμμα μας είναι συγκεκριμένα, κοστολογημένα και άμεσα υλοποιήσιμα.

Καλούμε ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή την κα. Βάκα να παρουσιάσει στους συμπολίτες μας τη δική της συγκεκριμένη πρόταση, το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα για το Δήμο Χαλκιδέων. Οι συναινέσεις και οι συνέργειες που εκ των πραγμάτων απαιτούνται μπορούν να γίνουν μόνο βάσει προγραμματικών συγκλίσεων και όχι με άλλα κριτήρια και μεθοδεύσεις.

Οι συμπολίτες μας οφείλουν να γνωρίζουν και ελεύθερα να αποφασίσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Δήμο μας στην τύχη του»!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA