ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τι απαντά ο Φάνης Σπανός στο EviaZoom.gr για το δημοσίευμα με τα διπλά ψηφοδέλτια που μοιράστηκαν στη Χαλκίδα

Άγνοια δηλώνει ο Φάνης Σπανός για τα διπλά ψηφοδέλτια που μοιράστηκαν το πρωί της Πέμπτης (30-05-2019) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της Χαλκίδας...

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr συμπεριλαμβάνοντας και σχετική φωτογραφία (δείτε ΕΔΩ): «μας ενημέρωσε αναγνώστης ότι μαζί μοιράστηκαν τα ψηφοδέλτια της υποψήφιας Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα και του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού το πρωί της Πέμπτης (30-05-2019) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της Χαλκίδας».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δηλώνει ότι τα ψηφοδέλτια του ίδιου και του συνδυασμού του διανέμονται ξεχωριστά από τον οποιοδήποτε υποψήφιο δήμαρχο τονίζοντας ότι η κίνηση αυτή δεν προέρχεται από τον ίδιο και το δικό του γραφείο και ότι ενημερώθηκε από το EviaZoom.gr για το περιστατικό.

Τι γίνεται εκεί στον ΕΟΔΥ; Συνεχίζει να δίνει μόνο 2 κρούσματα στην Εύβοια και πάνω από 100 τα εμφανίζει ως αγνώστου διαμονής (ΦΩΤΟ)

Στην επίσημη έκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής και αφορά τα κρούσματα μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00, αν...

Βίντεο - Ρεπορτάζ