«Τι έκανες στα δικαστήρια ρε Βασίλη;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Τι έκανες στα δικαστήρια ρε Βασίλη;»

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας βρέθηκε ο Βασίλης Καθαροσπόρης την Παρασκευή (17-05-2019)...

Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος με σχετικό δελτίο Τύπου, μαζί με υποψήφιους δικηγόρους του συνδυασμού του, την κόρη του και την αγαπημένη του Λίλιαν Ζλακώνη χαιρέτησαν τους δικαστικούς και το προσωπικό του Δικαστικού Μεγάρου.
Με αφορμή την επίσκεψη αυτή στα Δικαστήρια Χαλκίδας, θυμηθήκαμε άλλη μία επίσκεψη που είχε κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης προ 5 ετών το 2014.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης είχε περάσει την πόρτα του Ανακριτή Χαλκίδας για την «μαύρη τρύπα» 158.000 ευρώ που είχε διαπιστωθεί στη δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΧ την χρονική περίοδο (2002-2006), όταν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ήταν Δήμαρχος Χαλκίδας, ο οποίος είχε κληθεί και αυτός για εξηγήσεις.

Ο Ανακριτής επέβαλε, -τότε-, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην απολογία του. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Από κει και πέρα δεν έγινε γνωστή η πορεία της υπόθεσης...

Υ.Γ. προς κάθε κατεύθυνση, και προς κάθε λαμόγιο, προβοκάτορα: 

Δεν είχαμε σκοπό να επαναφέρουμε προεκλογικά το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς απεχθανόμαστε τα προεκλογικά «χτυπήματα» εναντίον οποιουδήποτε υποψηφίου και αφετέρου επειδή οι δημότες θυμούνται τα πάντα για τον καθένα, άσχετα αν ο Βασίλης Καθαροσπόρης μπορεί να μην είχε και καμία ανάμειξη με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο με αφορμή την σημερινή επίσκεψη στα Δικαστήρια η μνήμη μας επέμενε να το υπενθυμίσουμε, όπως έχουμε κάνει και θα κάναμε για οποιοδήποτε υποψήφιο δήμαρχο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA