«Βόμβες» Μπάκα για την Έλενα Βάκα: «Θες έναν δήμαρχο για όλους ή μία κομματική δήμαρχο που κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι;» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Βόμβες» Μπάκα για την Έλενα Βάκα: «Θες έναν δήμαρχο για όλους ή μία κομματική δήμαρχο που κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βόμβες» κατά της Έλενας Βάκα εξαπέλυσε σε δηλώσεις του στο EviaZoom.gr ο Γιάννης Μπάκας, ο οποίος εκλέγεται σε υψηλή θέση στο συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη «Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη - Όμορφη Πόλη»... 

Λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Χρήστο Παγώνη και Έλενα Βάκα για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Χαλκιδέων, ο Γιάννης Μπάκας ανέφερε:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας. Το πρώτο βήμα έγινε. Την Κυριακή δίνουμε μία μεγάλη μάχη. Το διακύβευμα είναι απλό και ΄χει να κάνει με την ουσία. 

Από την μία υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα, λεπτομερές και κοστολογημένο. Από την άλλη κούφιες υποσχέσεις. Την Κυριακή αναμετρώνται το πρόγραμμα, η γνώση και οι δράσεις με την αφωνία και το κενό σύνθημα. Αναμετρώνται οι ήπιοι τόνοι με τις κραυγές. Αναμετρώνται οι έντιμες συνεργασίες με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. 

Όλοι ξέρουμε πόσο σκληρή θα είναι η δουλειά της νέας δημοτικής αρχής. Γιαυτό ξέρω ότι ο Χρήστος θα είναι τόσο καλός σε αυτό. Στην διαδρομή του απέδειξε ότι είναι αψεγάδιαστος. Είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για αυτή τη θέση. Έχει την θέληση και την γνώση να κάνει τη δουλειά. Και σας το λέει κάποιος που τον αντιμετώπισε πολλές φορές ως αντίπαλο. Είναι η ώρα της σύνθεσης, είναι η ώρα της ένωσης, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, όλοι είμαστε ένα.

Απευθύνω πρόσκληση προς όλους τους ενεργούς πολίτες ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες. Χωρίς συναλλαγές και χωρίς να κλείνουμε το μάτι σε ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη πόλη. Θέλεις μία κομματική Δήμαρχο ή έναν Δήμαρχο για όλους;  Δουλέψαμε υπερκομματικά έτσι θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου...» 

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στο Βίντεο που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA