Χαλκίδα: 35χρονη πήγε στο Λιμάνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στη θάλασσα - Την συνέλαβαν μετά οι λιμενικοί! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 35χρονη πήγε στο Λιμάνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στη θάλασσα - Την συνέλαβαν μετά οι λιμενικοί!

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22-05-2019) στο Λιμάνι της Χαλκίδας...

Μία 35χρονη Χαλκιδέα μπήκε στο χώρο αποφεύγοντας τον φύλακα και στη συνέχεια ανέβηκε σε ένα ιστιοφόρο με αμερικάνικη σημαία.

Σε κατάσταση σοκ η 35χρονη πήδηξε στη θάλασσα και μετά ξαναπήγε στο ιστιοφόρο όπου απειλούσε να πέσει ξανά στη θάλασσα και να μην ξαναβγεί, φωνάζοντας «θα αυτοκτονήσω...».

Ο ιδιοκτήτης του ιστιοφόρου ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και στο σημείο έφτασαν λιμενικοί παρουσία και του διοικητή της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, Βασίλη Κούτρα.

Οι λιμενικοί κατάφεραν να μεταπείσουν την γυναίκα να πάει μαζί τους, ωστόσο όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι με μήνυση σε βάρος της, η 35χρονη αντιστάθηκε, τους εξύβρισε και χειροδίκησε εναντίον τους.

Ακολούθως συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι παρόμοιο επεισόδιο με λιμενικούς είχε γίνει και πριν λίγους μήνες με 34χρονο Χαλκιδέο που βούτηξε στη θάλασσα από τη γέφυρα του Ευρίπου και στη συνέχεια συνελήφθη για αντίσταση και εξύβριση (δείτε ΕΔΩ).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA