Χαλκίδα: Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία - Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία - Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες!

Σε εξέλιξη είναι από τις 7:00 το πρωί η εκλογική διαδικασία σε όλη την Ελλάδα για τον α' γύρο των Δημοτικών - Περιφερειακών Εκλογών και των Ευρωεκλογών...

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα και μετά τις 21:30 θα υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν στη δημοσιότητα επίσημα αποτελέσματα σε ένα ασφαλές ποσοστό όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, όπως τονίζουν και οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας πάντως για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους θα ξεκαθαρίσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας,

Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία και στη πόλη της Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι, σε κάθε εκλογικό κέντρο θα λειτουργούν εκλογικά τμήματα με ξεχωριστή κάλπη για κοινοτικές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και ξεχωριστή κάλπη για τις ευρωεκλογές. Όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός εκλογέων, τα εκλογικά τμήματα θα χωρίζονται σε «Α» και «Β», με τους εκλογείς να ψηφίζουν σε δύο διακριτούς χώρους.

Τα αποτελέσματα όλων των αναμετρήσεων αρχικά θα συγκεντρωθούν σε κάθε νομό των περιφερειακών ενοτήτων ξεχωριστά και στη συνέχεια θα δοθούν στα ΜΜΕ, αφού πρώτα κοινοποιηθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA