Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - «Η κατάσταση είναι απαράδεκτη...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - «Η κατάσταση είναι απαράδεκτη...»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Περιοδεία στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας πραγματοποίησε την Δευτέρα 1ο Ιουνίου 2019 αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.
 
Έγινε συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομειου όπου του επισημάνθηκαν η χρονιότητα των προβλημάτων, απόρροια της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης σε βάρος της υγείας.
 
Η κατάσταση του Νοσοκομείου της Χαλκίδας είναι απαράδεκτη. Οι κενές οργανικές θέσεις είναι 265 εκ των οποίων 37 γιατροί, 155 νοσηλευτές, 10 παραϊατρικό προσωπικόκαι 63 διοικητικοί. Η υλικοτεχνική υποδομή σχεδόν ανύπαρκτη.
 
Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφθηκε διάφορα τμήματα και μίλησε με τους εργαζόμενους οι οποίοι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους, είναι αδύνατον να παρέχουν υπηρεσίες ανάλογες των αναγκών.
 
Η εντατικοποίηση της εργασίας και τα μπαλώματα με συμβασιούχους και επικουρικούς δεν μπορούν να δώσουν λύση στην ολοένα και επιδεινούμενη κατάσταση στο χώρο της υγείας.
 
Από πλευράς του ΚΚΕ αναδείχτηκαν οι αιτίες της άθλιας πραγματικότητας στη δημόσια υγεία, που δε διαφέρουν από τις αιτίες της επίθεσης που δέχονται συνολικά τα δικαιώματα των εργαζομένων.
 
Το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε αναπτύσσεται με κριτήριο το δικό του κέρδος και πάντα σε βάρος των λαϊκών αναγκών.
 
Το ΚΚΕ το αντιπαλέυει και αγωνίζεται για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας-πρόνοιας που θα έχει κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες του λαού.
 
Τέλος, ο Γιώργος Μαρίνος κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εκλογές για να δυναμώνει η λαϊκή αντίσταση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA