Βαριά χτυπημένη η αρχαιοφύλακας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Ακρόπολη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βαριά χτυπημένη η αρχαιοφύλακας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Ακρόπολη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο μήνες μετά το περιστατικό με τον κεραυνό στην Ακρόπολη η αρχαιοφύλακας Ανθή Μήτση μιλάει για αυτά που έζησε...

Δεν έχει αναρρώσει πλήρως και έχει χάσει την ακοή της από το δεξί της αυτί. Δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην δουλειά της και κάνει συνεχώς επεμβάσεις. Οι εικόνες λίγο μετά το περιστατικό από την ίδια και τα ρούχα που φορούσε συγκλονίζουν.

Έχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες από την Τετάρτη, 17 Απριλίου, όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι, το οποίο συνοδευόταν από κεραυνούς, είχε ως αποτέλεσμα ένας από αυτούς να πέσει στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και τέσσερις άνθρωποι, δυο τουρίστες και δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες να τραυματιστούν.

Η μία από τις δύο τραυματίες, είχε μόλις πριν τέσσερις μέρες ξεκινήσει να εργάζεται ως υπάλληλος στην Ακρόπολη και από τότε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην εργασία της, αφού δεν έχει ακόμα αναρρώσει πλήρως. 

«Έχω χάσει την ακοή από το δεξί αυτί»«Έχω ακόμα προβλήματα με την υγεία μου. Έχω χάσει την ακοή από το δεξί αυτί. Δηλαδή, άμα βάλω το ακουστικό τώρα στο δεξί μου αυτί, δεν θα σας ακούω καθόλου. Μόνο από το αριστερό ακούω. Από το χτύπημα έχω και ολική ρήξη τύμπανου. Ο γιατρός το ψάχνει λίγο περισσότερο τώρα. Με στέλνει για αξονική εγκεφάλου, κάνουμε κι άλλες εξετάσεις για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακοή μου. Στο τύμπανο θα γίνει πλαστική, αλλά το τύμπανο είναι για να προστατεύει το αυτί από νερό, από τη σκόνη. Εμείς θέλουμε να δούμε πώς μπορούμε να επέμβουμε και σε ποιο σημείο, στο θέμα με την ακοή μου», λέει στο Newsit.gr η 52χρονη αρχαιοφύλακας, η οποία είχε προσληφθεί με 8μηνη σύμβαση. 

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Newsit.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA