Εκτέλεση στη Γλυφάδα: «Γάζωσαν» με 8 σφαίρες 41χρονο πρώην παλαιστή - Η σχέση του με την Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκτέλεση στη Γλυφάδα: «Γάζωσαν» με 8 σφαίρες 41χρονο πρώην παλαιστή - Η σχέση του με την Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με τουλάχιστον 8 σφαίρες εκτέλεσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (05-06-2019) τον 41χρονο ομογενή από την Αρμενία μέσα στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Άνω Γλυφάδα...

Το 41χρονο θύμα, πατέρας δύο παιδιών, σχετιζόταν με τον χώρο της Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Μάλιστα, ήταν εγγραμμένος στον Παλαιστικό Όμιλο Πρωταθλητών (ΠΟΠ) Χαλκίδας, καθώς το 2001 είχε κατακτήσει τη 2η θέση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, το 2002 την 3η θέση και το 2003 είχε βγει 8ος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον Οκτώβριο του 2013 η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Αμερικάνικη DEA, εντόπισαν και κατάσχεσαν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ποσότητα κοκαΐνης 120 κιλών που ήταν κρυμμένη στο δάπεδο κοντέινερ, που μετέφερε μπανάνες από το Εκουαδόρ.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες και του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Α/Τ. Ωστόσο στο Δικαστήριο αλλά και στο Εφετείο οι κατηγορίες είχαν εκπέσει και ίδιος είχε αθωωθεί. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA