Εύβοια: Προεκλογικές επισκέψεις από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εύβοια: Προεκλογικές επισκέψεις από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Ακριώτης μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ Ψαχνών και νυν Πανεπιστήμιου ΕΚΠΑ όπου βρέθηκαν και συνομίλησαν με τους εκπαιδευτικούς και τη διοίκηση της σχολής... 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των σχολών με τις νέες ειδικότητες έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα όλους τους συντελεστές του ιδρύματος που αυτήν την περίοδο εργάζονται για την μετάβαση στο νέο καθεστώς. Ο κ. Ακριώτης που στήριξε την αναβάθμιση αυτή αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για ενιαίο χώρο εκπαίδευσης και έρευνας και τα οφέλη που προκύπτουν επισημαίνοντας τον κίνδυνο όλα τα κεκτημένα να χαθούν με λανθασμένη πολιτική επιλογή. 

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του τέως ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ όπου στεγάζονται οι εκπαιδευτικές και νοσηλευτικές δομές ΚΕΣΥ και ΚΕΦΙΑΠ καθώς και την μονάδα ΕΠΑΨΥ , δομές που υποστηρίζονται ουσιαστικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Για καφέ στη Χαλκίδα: Γέμισαν ξανά τα τραπέζια στη παραλία και στο κέντρο της πόλης - Τι κατέγραψε η κάμερα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 2,5 μήνες, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ άνοιξαν και πάλι για τους πελάτες, αλλά με την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα προστ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ