«Καφέ της Χαράς»: Με 25 επεισόδια ο νέος κύκλος της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Καφέ της Χαράς»: Με 25 επεισόδια ο νέος κύκλος της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενθουσιασμένοι φαίνεται να είναι οι ιθύνοντες από το κανάλι του Αμαρουσίου με τα πρώτα επεισόδια που τους έχουν παραδώσει ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»...

Ο νέος κύκλος της κωμικής σειράς θα αποτελείται από 25 επεισόδια και θα αναμένεται να προβληθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Όπως αναφέρθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», η Ρένια Λουιζίδου η οποία υποδύεται την πρωτευουσιάνα «Χαρά Χάσκα» θα εμφανιστεί αρχικά σε πέντε επεισόδια, ενώ θα γίνει σταθερός ο ρόλος της μετά το ενδέκατο επεισόδιο.

«Μας είχε πει ο Χάρης Ρώμας ότι έχει γράψει 10 επεισόδια, όμως η συμφωνία που έχει γίνει με τον ΑΝΤ1 είναι για 25 επεισόδια. Σεζόν ολόκληρη. Το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα και μιλάμε για ένα σίριαλ που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν. 


Θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Υπάρχουν δύο ηθοποιοί που θα δούμε από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το νούμερο 25. Τα ονόματα αυτών είναι: Χάρης Ρώμας και όχι η Ρένια Λουϊζίδου, αλλά η Τζόυς Ευείδη. Η Ρένια Λουϊζίδου στα 10 επεισόδια που έχουν γραφτεί, παίζει στα 5. Από το 11ο επεισόδιο και μετά είναι κανονικός ο ρόλος της», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA