«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια - Αυτοί είναι οι 8 υποψήφιοι βουλευτές! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια - Αυτοί είναι οι 8 υποψήφιοι βουλευτές!

«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019...

Σύμφωνα και με τα «Παραπολιτικά», -γνωστή εφημερίδα που ασχολείται με την «γαλάζια» παράταξη-, 6 είναι τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2015, μαζί με τον νυν βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου και τον πρώην Υπουργό της ΝΔ και βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Μαρκόπουλο.

Ήταν δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανανέωνε ριζικά και το ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, στο οποίο μάλιστα πριν 4 χρόνια, -επί εποχής Σαμαρά-, συμμετείχαν και διαπλεκόμενα πρόσωπα που «βολεύτηκαν» στο παρελθόν με παχυλό μισθό στο δημόσιο και είχαν το θράσος να ζητούν να είναι ξανά υποψήφιοι.

Τα 6 νέα πρόσωπα που απαρτίζουν το νέο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι ο Θανάσης Ζεμπίλης, ο Γιάννης Μανώλης, ο Δημήτρης Αργύρης, ο Γιώργος Μαρίνος, η Ευαγγελία Μιμίκου, η Αννα Παππά και όπως προαναφέραμε, ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ