«Μαλλιά κουβάρια» η Εθνική μετά την ντροπιαστική ήττα από την Αρμενία - «Θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μαλλιά κουβάρια» η Εθνική μετά την ντροπιαστική ήττα από την Αρμενία - «Θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Αρμενία με 2-3 στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020 φέρνει εξελίξεις καθώς απομακρύνεται ο στόχος της πρόκρισης από πολύ νωρίς...

Τα αποδυτήρια της Εθνικής «βράζουν» μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμενία, γεγονός που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του αρχηγού, Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

«Το αποτέλεσμα είναι σειρά λαθών που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Προσωπικά αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για όλα τα παιδιά. Εντάξει τι να πω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά; εντάξει δεν υπάρχει να κοιτάξουμε μπροστά... Εμείς οι ποδοσφαιριστές φέρουμε μεγάλη ευθύνη και έχω βαρεθεί να στέκομαι στη κάμερα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Ίσως να μην είμαστε και το επίπεδο αυτό που αρμόζει να είναι στην Εθνική ομάδα. Σαν εικόνα ομάδας δεν έχουμε πλέον καμία τύχη και δεν αξίζουμε να περάσουμε. Στα προηγούμενα προκριματικά είχε γίνει καλή προσπάθεια τώρα πια σε αυτά τα προκριματικά χάσαμε με τα χέρια κάτω. Όταν παίζεις με την Αρμενία και πρέπει να φας ακόμα 2-3 γκολ δεν αξίζουμε πραγματικά. Πιστεύω θα υπάρχουν εξελίξεις και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης από την πλευρά του, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, είπε ότι με όσα δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέτει εαυτόν εκτός ομάδας, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA