Νέα ανατροπή στη Basket League: Το Λαύριο παίρνει το ΑΦΜ του Χολαργού και μένει στη κατηγορία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα ανατροπή στη Basket League: Το Λαύριο παίρνει το ΑΦΜ του Χολαργού και μένει στη κατηγορία

Έστω και με αυτό τον τρόπο αποκαταστάθηκε η αδικία σε βάρος του Λαυρίου...

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Χολαργός αποφάσισε να μην κατέβει στη Basket League την σεζόν 2019/20 έπειτα από μόλις μία αλλά καταπληκτική σεζόν. Το ΑΦΜ του συλλόγου θα το πάρει το Λαύριο και μαζί την θέση του στη Basket League.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα στο πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι ο Χολαργός ήταν νεοφώτιστος την σεζόν 2018/19 στη Basket League, κάτι που δεν τον εμπόδισε ωστόσο να κάνει μία εξαιρετική πορεία, κατακτώντας την 8η θέση.

Το Λαύριο από την πλευρά του τερμάτισε στην 13η θέση και υποβιβάστηκε, αφού την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Κύμη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 20-0 και να παραμείνει στην κατηγορία. 

Από την στιγμή ωστόσο που η ομάδα του Λαυρίου θα πάρει το ΑΦΜ του Χολαργού, θα κατέβει κανονικά τελικά στη Basket League της επόμενης σεζόν.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη εγκαταλείπεται οριστικά το πλάνο της αναδιάρθρωσης της Basket League (αύξηση των ομάδων σε 16), καθώς είχε ψηφιστεί από τον ΕΣΑΚΕ για να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Λαυρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA