Προκριματικά Euro 2020: Την Ιταλία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προκριματικά Euro 2020: Την Ιταλία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική

Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ (8/6-21:45 OPEN TV) την Ιταλία στο τρίτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020...

Η Εθνική μας ομάδα έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα με μια νίκη και μια ισοπαλία. Μάλιστα το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν στην έδρα της Βοσνίας που όπως όλα δείχνουν θα είναι η βασική αντίπαλος για τη δεύτερη θέση.
 
Το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου φαντάζει η αποψινή αντίπαλος της Εθνικής. Η Ιταλία μετά από μια αποτυχημένη περίοδο προσπαθεί να επανέλθει στις επιτυχίες. Αρχής γενομένης από το να δώσει το «παρών» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αυτή τη φορά θα διεξαχθεί σε 12 διαφορετικές χώρες.
 
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από τον Τάσο Δώνη που δεν έχει προπονηθεί και δύσκολα θα πάρει θέση στο βασικό σχήματα. 

Από την άλλη πλευρά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λεονάρντο Σπινατσόλα που αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Ιταλίας εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA