Σταυροδοσία στο Δήμο Χαλκιδέων: Άγρια «μάχη» μεταξύ Μπουραντά και Ανυφαντή που καταθέτει ένσταση - Δεν δέχεται το αποτέλεσμα του Πρωτοδικείου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Σταυροδοσία στο Δήμο Χαλκιδέων: Άγρια «μάχη» μεταξύ Μπουραντά και Ανυφαντή που καταθέτει ένσταση - Δεν δέχεται το αποτέλεσμα του Πρωτοδικείου!

Άγρια «μάχη» στο συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη ανάμεσα στον Γιώργο Μπουραντά και τον Σωτήρη Ανυφαντή για την τελευταία 6η θέση της Δημοτικής Ενότητας Χαλκιδέων που οδηγεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο...

Το τελικό αποτέλεσμα του Πρωτοδικείου Χαλκίδας έφερε στην 6η θέση τον Γιώργο Μπουραντά με 743 ψήφους και ακολουθεί με 741 ο Σωτήρης Ανυφαντής.

Και οι δύο «παρέλασαν» τις προηγούμενες μέρες στα Δικαστήρια Χαλκίδας ζητώντας αρχικά επανακαταμέτρηση ψήφων παρουσία μάλιστα δικών τους ανθρώπων, όπως και έγινε.

Μετά την συγκεκριμένη διαδικασία ο Σωτήρης Ανυφαντής, γνωστοποιήθηκε, ότι θα καταθέσει ένσταση καθώς θεωρεί ότι έχει περισσότερους σταυρούς, όπως αντίθετα και ο Γιώργος Μπουραντάς από την μεριά του.

Αναμένεται να ακολουθήσει η εκδίκαση της ένστασης στο εκλογοδικείο όπου την τελική απόφαση θα πάρει ο αρμόδιος Δικαστής.

Σημειώνεται ότι στα Δικαστήρια Χαλκίδας είχε «κατασκηνώσει» τις τελευταίες μέρες και ο Κώστας Τσάμαρης, ο οποίος είχε 691 ψήφους στη τελική κατάταξη του Πρωτοδικείου, 52 σταυρούς δηλαδή διαφορά από την 6η θέση που οδηγεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Ζήτησε και εκείνος επανακαταμέτρηση ψήφων, η οποία ωστόσο έδειξε ότι η διαφορά αυτή δεν καλύπτεται, και αποφάσισε να μην κάνει ένσταση καθώς δεν θα είχε καμία τύχη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA