25χρονος Τούρκος ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη καφετέρια του Παπαγιάννη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

25χρονος Τούρκος ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη καφετέρια του Παπαγιάννη


Ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στη καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι...

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ στο σενάριο του στημένου ραντεβού θανάτου προσανατολίζεται η Ασφάλεια Αττικής.

Από την ανάλυση του βίντεο που έχει στα χέρια του το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαπληκτίστηκε αποχώρησε από την καφετέρια. Στη συνέχεια ένας άλλος άνδρας (διακρίνεται ότι φορούσε άλλα ρούχα) εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. 


Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους κάλεσε να μην φοβούνται. Δεν έδειχνε να τον νοιάζει αν είχαν δει το πρόσωπό του και αν θα τον αναγνώριζαν στην συνέχεια.

Ο άδειος γεμιστήρας βρέθηκε κάτω από το τραπέζι ενώ ο δολοφόνος έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανή ή με τα πόδια (υπάρχουν διάφορες μαρτυρίες).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA