Αστυνομικός στο facebook για τη νεκρή βιολόγο: «Που θα πάει μωρή θα σε βρούμε...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αστυνομικός στο facebook για τη νεκρή βιολόγο: «Που θα πάει μωρή θα σε βρούμε...»

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη...
 
Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε εξαφανιστεί η 60χρονη, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή άλλων φορέων και εθελοντών για τον εντοπισμό της, στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου.

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση έγραψε στο facebook: «Δυνατή search team. Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε».

Όπως ήταν λογικό, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η ανάρτησή του προκάλεσε αρνητικά σχόλια από χρήστες, καθώς την ώρα που ο αστυνομικός έγραφε τα παραπάνω η άτυχη βιολόγος ήταν ήδη νεκρή.
 
Μετά τον σάλο ο αστυνομικός προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας 

«Δεν το εννοούσα, δεν το έγραψα έτσι όπως εμφανίζεται στην ανάρτησή μου. Αγωνιούσαμε να βρούμε τη γυναίκα. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μου» .

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA