«Μαλλιά κουβάρια» ο Βελόπουλος με υποψήφιο βουλευτή του - Μηνύσεις και αυτόφωρο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

«Μαλλιά κουβάρια» ο Βελόπουλος με υποψήφιο βουλευτή του - Μηνύσεις και αυτόφωρο! (ΦΩΤΟ)

Άγρια κόντρα που έφτασε σε μηνύσεις και αυτόφωρο ξέσπασε στη Λάρισα μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και του υποψήφιου βουλευτή Θανάση Νασίκα...

Αφορμή ήταν η απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας αφήνοντας εκτός Βουλής τον Θ. Νασίκα, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο», ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως ο πρόεδρος του κόμματος δεν θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη ο Κυριάκος Βελόπουλος υπέβαλε μήνυση κατά του Θ. Νασίκα, για εξύβριση, απειλή και συκοφάντηση με αποτέλεσμα ο πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό να συλληφθεί για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Μάλιστα, μήνυσε και το γιο του Θ. Νασίκα, επικαλούμενος τις ίδιες κατηγορίες σε βάρος του.

Ο Θ. Νασίκας ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει και ο ίδιος μήνυση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Πληροφορίες: paidis.com

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ